Sähköasennus ja muut sähkötyöt Oulun seudulla

Ota yhteyttä

Sähkötyöt kokonaisvaltaisesti suunnittelusta urakointiin Oulun Ioni-Sähkö Oy:stä.

Miksi valita juuri meidät sähköasennuksien suorittajaksi? Tilatessasi sähköasennukset ammattilaiselta voit olla varma toteutuksen laadukkuudesta ja kestävästä ratkaisuista. Sähköasennuksia ei pidä koskaan tehdä omin päin, vaan ne tulee antaa ammattilaisen tehtäväksi, jotta kaikkia määräyksiä noudatetaan ja rakennuksesta tulee turvallinen käyttäjilleen. Kun edessäsi on esimerkiksi omakotitalon, mökin, teollisuushallin tai toimitilan sähköasennukset, kannattaa olla yhteydessä meihin, sillä meillä riittää alalta näkemystä ja kokemusta.


Oulun Ioni-Sähkö Oy on perheyritys, joka tekee kaikki teollisuuden ja kotitalouksien sähkötyöt yli 30 vuoden kokemuksella. Toimimme pääsääntöisesti Oulussa ja sen lähialueilla. 


Toimialaamme kuuluvat muun muassa:

  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköurakointi
  • Saneerauskohteet
  • Teollisuuden kunnossapito
  • Ilmalämpöpumput
  • Pörssisähköohjauksen ratkaisut

Sähköurakointi

Jätä sähköurakointi osaavan ja luotettavan ammattilaisen huoleksi. Oulun seudulla sinua palvelee Oulun Ioni-Sähkö Oy. Saat meiltä kokonaisvaltaista alan palvelua avaimet käteen -periaatteella tehtynä, eli vastaamme tarvittaessa koko urakasta aina sen suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja viimeistelyyn. Toteutamme sähköurakointia niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin palvellen sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä.


Sähköasennukseen, -suunnitteluun ja -urakointiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostilla, tai puhelimitse: 040 018 0356.